Blogg

Här skriver jag ner tips och tankar kring hälsa,  det finns många nyanser av ohälsa och min sida är till för att väcka tankar och funderingar kring den egna  hälsan, hälsa är ett egenansvar, och det är viktigt att vi lär oss mer om hur vi mår bäst och inte lägger våra liv i vetenskapens händer, då är vi inget annat än försökskaniner.  Hälsa är att må bra och inte att vara biologiskt perfekt under mikroskopet.  Hälsa är att älska sig själv trots brister och fel, att vara i balans och hitta sin inre harmoni. Hälsa är inte bara ett egenansvar, utan något som vi är skyldiga oss själva. Mitt mål är inte heller att angripa den traditionella vården, dock tycker jag att man använder alldeles för mycket läkemedel istället för att göra livstilförändringar. För mig så handlar det mycket om ha ett miljötänk även i våran kropp och knyta samman  kroppen och naturens ekologi. Lämna gärna kommentarer och tänk högt och vill ni ha svar glöm ej att lämna mailadress......

En tid av väntan...

2019-02-14

Din resa tog slut och en ny början tar vid, det har inte varit svårt att släppa taget, det är svårt att fylla tomrummet du lämnade efter dig, jag har förstått att det tar tid. Du har fyllt  mig med så mycket kraft och energi genom åren.

När ekot i tomrummet blir för starkt så letar man febrilt efter saker att hålla fast vid för att hålla dig vid liv, då kommer dem, minnen, varma minnen. jag har svårt att skriva enbart till dig för det inte bara du men du och farmor var en person. 

Hos er fanns villkorslös kärlek, trygghet, lojalitet, respekt, tålamod, styrka, en dag på stranden en kväll vid en sjö, en kväll med sång och gitarr, en dag i skogen, en öppen eld, en godispåse och en härlig atmosfär.

Detta är en ovärderlig skatt, den går inte att köpa för pengar.

Jag har kunnat dela hela mitt liv med er och vi har kunnat prata om allt, ni fortsatte växa genom era barn och barnbarn och barnbarnsbarn, ni slutade aldrig växa.

Jag har fårstått att dem här sakerna har inte bara format mig, dem har skapat mig, och nu när ni börjat en ny resa så kommer dessa saker leva vidare i mig. 

Jag känner ofta att ni är här, det är bara så att jag kan inte se er.... 

Jag säger inte hejdå, jag säger på återseende.

//med kärlek

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)