Blogg

Här skriver jag ner tips och tankar kring hälsa,  det finns många nyanser av ohälsa och min sida är till för att väcka tankar och funderingar kring den egna  hälsan, hälsa är ett egenansvar, och det är viktigt att vi lär oss mer om hur vi mår bäst och inte lägger våra liv i vetenskapens händer, då är vi inget annat än försökskaniner.  Hälsa är att må bra och inte att vara biologiskt perfekt under mikroskopet.  Hälsa är att älska sig själv trots brister och fel, att vara i balans och hitta sin inre harmoni. Hälsa är inte bara ett egenansvar, utan något som vi är skyldiga oss själva. Mitt mål är inte heller att angripa den traditionella vården, dock tycker jag att man använder alldeles för mycket läkemedel istället för att göra livstilförändringar. För mig så handlar det mycket om ha ett miljötänk även i våran kropp och knyta samman  kroppen och naturens ekologi. Lämna gärna kommentarer och tänk högt och vill ni ha svar glöm ej att lämna mailadress......

Healing via Leylinjerna

2019-02-11

 

Igår provade jag en ny grej, jag provade skicka healing till en plats via leylinjerna, det kom som en blixt från ovan igår när jag satt och tuggade på min pizza, jag flög upp ur stolen sköjde ner pizzan och greppade mina kopparpinnar, jag har tänkt på detta ett tag men inte kommit mig för bara.

 

Jag tog mina kraftiga kopparpinnar, tog ut en leylinje och satte mig, jag frågade hur länge det skulle ta att skicka till mitt mål och jag fick 20 minuter som svar av pinnarna. Jag förberedde min intention och plats och satte mig i linjen.  Innan jag ens hade tänkt klart tanken så kände jag en puls, pinnarna stod som spjut i linjen och jag fick ett dunk i bröstet som gick i regelbunden takt, jag kände en stark energiström från mitt huvud. Medans jag satt i den linjen upplevde jag, sorg, glädje, tröst ja hela känsloregistret gick igenom mig, tårarna bara rann och efter ca 18 minuter tog dunket slut, jag frågade pinnarna om det var klart och det var det.

Efteråt kände jag mig lite utpumpad men skön i kroppen. Jag var lite fundersam över min ingivelse och  och funderade på  vad det var som fick mig att resa mig mitt i maten. Jag satte mig i köket och åt upp resten av min pizza, som nu var kall och undrade vad fasen jag precis gjorde, och varför?

Nu på morgonen, satte jag mig igen, jag hade 3 platser med samma intention. Jag frågade mina pinnar om jag kunde göra alla efter varann, det kunde jag.

Jag satte mig igen med Pinnarna och jag satt ungefär 15-20 minuter på varje plats, samma dunk, samma känslor. 

Efteråt var jag nästan avdomnad i armarna, jag var tvungen att lägga mig lite på sängen, jag slumrade till lite med händerna på magen och kände att healingen strömmade genom kroppen, jag vaknade till av ett starkt ljus när jag öppnade ögonen var det lite skumt i rummet, jag blundade och där var ljuset, det kändes nästan som att solen bakom ögonlocken stack lite på mina kinder.

Ikväll la jag mig lite på sängen för att vila lite och blundade lite för att se om ljuset var kvar, då såg jag ett dimrosa hjärta, jag tittade och blundade igen för att se om det var kvar, det var det men det började ändra färg..... efter en stund var ljuset där igen. jag frågade mina guider om jag fått en hälsning, de svarade ja.

Jag experimenterar lite med aurahealig och mäter auran på dem jag healar med pinnarna och jag brukar även mäta min, för att se hur min aura reagerar när jag ger healing, igår var min aura ca 7 meter efter att jag gett healing,  sen krymper den ner till normalt när jag inte hållt på med energi en stund, idag var min aura ca 13 meter efter att jag stått i leylinjen.  Så med rätt tanke och intention borde man ju kunna ladda sin Qi i leylinjerna.

Healing är mycket bra för människor och deras välbefinnande men vi får inte glömma att den här Planeten är lika levande som vi, och bakom alla fasader finns en del mörker, och när ingivelsen kommer snåla inte!

Glöm inte skicka healing till den här planeten som föder oss!

//Med kärlek 

 

 

Antal kommentarer: 1

2019-02-11 21:23:52 - Ingrid

Spännande läsning(heart)
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)