Blogg

Här skriver jag ner tips och tankar kring hälsa,  det finns många nyanser av ohälsa och min sida är till för att väcka tankar och funderingar kring den egna  hälsan, hälsa är ett egenansvar, och det är viktigt att vi lär oss mer om hur vi mår bäst och inte lägger våra liv i vetenskapens händer, då är vi inget annat än försökskaniner.  Hälsa är att må bra och inte att vara biologiskt perfekt under mikroskopet.  Hälsa är att älska sig själv trots brister och fel, att vara i balans och hitta sin inre harmoni. Hälsa är inte bara ett egenansvar, utan något som vi är skyldiga oss själva. Mitt mål är inte heller att angripa den traditionella vården, dock tycker jag att man använder alldeles för mycket läkemedel istället för att göra livstilförändringar. För mig så handlar det mycket om ha ett miljötänk även i våran kropp och knyta samman  kroppen och naturens ekologi. Lämna gärna kommentarer och tänk högt och vill ni ha svar glöm ej att lämna mailadress......

Aurahealing och balansering

2019-02-09

Det är viktigt att det är balans mellan de olika planen i auran, annars kommer det synas i vår personlighet och känsloliv, är det obalans mellan det mentala och emotionella kan det yttra sig i känslomässiga problem eller andra psykiska bekymmer som innebär svårigheter att hantera känslor. Vi kan bara hantera en sak åt gången och kan inte processa eller förstå känslor på intellektuell/mental nivå, och då är det även svårt att bearbeta och hjälpa sig själv.

Och kommer det in för mycket negativ energi i blåkopiorna kan vi även bli fysiskt sjuka till slut. Alla skikten kommunicerar med varandra och behöver balans för att hålla oss friska och välmående. Precis som kroppen bryts Auran ner med åldern av de miljöer, relationer, människor vi har omkring oss som påverkar vår aura både positivt och negativt.

Vi människor värnar endast om det vi kan se och ta på, men våra energier är en resurs som vi måste förvalta, när vi tänker negativt om andra eller oss själv så påverkar det oss negativt och även den person som negativiteten är riktad mot. Negativa energier kan även sätta sig i platser och föremål, dessa energier kan man plocka med sig och må dåligt av om man är känslig.

Vi föds alla med en intakt och hel aura, men genom livet så påverkas vår aura av allt vi lever oss igenom, ibland går vi hel ur vår bekymmer och ibland blir dem kvar som energiminnen.

När jag gör en aurahealing så balanserar jag skikten, lägger focus på blåkopiorna, när blåkopiorna är återställda kommer de att tala om för kroppen och auran att ”uppföra sig friskt”. Det är som att göra en systemåterställning efter att ha fått virus i datorn.

Blåkopiorna är kopior av din själ, en sitter i det eteriska lagret kopplat till kroppen och den andra i ditt yttersta lager, där sitter din livsuppgift bland annat och din universella kontakt. Men vissa har fler blåkopior och plan, aurans lager och skikt varierar individuellt.

Man kan ju hålla sin Aura intakt genom att ha bra relationer, goda vänner, vistas i bra miljöer mm. men ibland får man inte välja.

Jag har på sistone suttit och jobbat med detta och håller på att förfina alla moment för uppnå så bra resultat som möjligt. De först försöken föll bättre ut än jag hade hoppats på och kände ganska snabbt att det går att göra ännu bättre, och resultatet får var måttstocken.

Till min hjälp har jag 2 par koppar pinnar ett par kraftigare och ett par mindre, beroende på hur långt ut jag behöver komma.

"Practice makes perfect"

//med kärlek

 

 

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)