Blogg

Här skriver jag ner tips och tankar kring hälsa,  det finns många nyanser av ohälsa och min sida är till för att väcka tankar och funderingar kring den egna  hälsan, hälsa är ett egenansvar, och det är viktigt att vi lär oss mer om hur vi mår bäst och inte lägger våra liv i vetenskapens händer, då är vi inget annat än försökskaniner.  Hälsa är att må bra och inte att vara biologiskt perfekt under mikroskopet.  Hälsa är att älska sig själv trots brister och fel, att vara i balans och hitta sin inre harmoni. Hälsa är inte bara ett egenansvar, utan något som vi är skyldiga oss själva. Mitt mål är inte heller att angripa den traditionella vården, dock tycker jag att man använder alldeles för mycket läkemedel istället för att göra livstilförändringar. För mig så handlar det mycket om ha ett miljötänk även i våran kropp och knyta samman  kroppen och naturens ekologi. Lämna gärna kommentarer och tänk högt och vill ni ha svar glöm ej att lämna mailadress......

Tarotkort

2018-07-22

 

Ibland när energierna blir för mycket och signalerna många så använder jag tarotkort för att räta ut mina frågetecken. När man drar kort så har alla kort i leken en viss betydelse och karaktär, men när man drar kort så skall man först och främst rätta sig efter vad ögat ser på kortet, om det är några speciella symboler, färger eller former som ögat först ser. 

På sistone har jag dragit kort som vid första anblick kan verka negativa, och det kort som "döden" och "djävulen" mm, det låter ju inte så muntert men i tarot sammanhang kan detta var bra budskap, döden förknippar man med återfödelse och  är ofta slutet på en period i livet och en ny början, ofta är priset att man är tvungen att genomgå en del obehag för att komma ur det starkare.

"Läxan lärd".

Ett kort som återkommer på mig hela tiden är "översteprästen" som har dyker upp nästan varje gång jag håller på med korten.  När jag drog överteprästen såg jag nyckeln. Det finns mycket symbolik om nycklar och många tolkningar.

Korten är både vackra och roliga att hålla på med, jag tycker jag ser nya saker hela tiden.  Och som sagt "slutet är en ny början"  och ordning föregås ofta av kaos.

 

Och jag känner väl själv att nu lägger jag nåt bakom mig.......

 

// med kärlek

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)