Blogg

Här skriver jag ner tips och tankar kring hälsa,  det finns många nyanser av ohälsa och min sida är till för att väcka tankar och funderingar kring den egna  hälsan, hälsa är ett egenansvar, och det är viktigt att vi lär oss mer om hur vi mår bäst och inte lägger våra liv i vetenskapens händer, då är vi inget annat än försökskaniner.  Hälsa är att må bra och inte att vara biologiskt perfekt under mikroskopet.  Hälsa är att älska sig själv trots brister och fel, att vara i balans och hitta sin inre harmoni. Hälsa är inte bara ett egenansvar, utan något som vi är skyldiga oss själva. Mitt mål är inte heller att angripa den traditionella vården, dock tycker jag att man använder alldeles för mycket läkemedel istället för att göra livstilförändringar. För mig så handlar det mycket om ha ett miljötänk även i våran kropp och knyta samman  kroppen och naturens ekologi. Lämna gärna kommentarer och tänk högt och vill ni ha svar glöm ej att lämna mailadress......

Intution är kunskap!

2020-01-14

 

Jag vill reda ut mitt begrepp intuitiv då det är ett ord jag hellre använder än medialitet då ordet fått en ganska missvisande betydelse i folkmun, då allt för många tittar på det okända. Som bara visar en sida av energivärlden. Jag tycker också att det är ett bra program men visar bara en sak, och gärna med spöktema.

Medial, klärvojant, klarseende och intuitiv (finns ännu fler ord) är samma sak. Alla har denna förmågan mer eller mindre. Däremot så beskriver orden lite hur man tar upp energi information och hur man jobbar med det, jag är klarseende, det innebär att jag ser ett färdigt resultat utan ledtrådar, jag får ofta förnimmelser i kroppen om att något illavarslande är på väg. Jag känner även av andras sjukdom i min egen kropp.

Jag gick en andlig kurs en gång och vi jobbade mycket med symbolik och man pysslade ihop olika betydelser mm, vi lärde oss att länka och meditation, jag får symbolisk information ibland med och hade stor nytta av kursen, däremot började jag missförstå klarseendet. Och började undra om det var en ledtråd eller en rädsla som bubblat upp. Jag började liksom dubbeltolka och röra till det.

Detta sinnet kan vara enormt förvirrande och vilseledande till en början men ju mer man försöker förstå desto mer ordning blir det i kaoset, och till slut förstår man.

Jag har ett väldigt medialt sinne som jag antagligen skulle kunna utveckla massor men känner själv att jag inte passar för det. Jag gillar helt enkelt inte alltid det jag kommer i kontakt med alla ggr. och väljer då att skjuta det på framtiden, tills jag kan hantera det bättre. Med healingen jobbar jag med förändring och flöde och behöver inte läsa all information som kommer till mig.

När jag är ledig försöker jag vara avstängd, visst jobbar jag mycket med mig själv och barnen, healar skrubbade knän och småsår mm. men jag behöver leva också och bara flöda genom livet och dess händelser, även om jag vet att allt inte kommer sluta med glädje.

Men ibland kommer förnimmelserna vare sig jag vill eller inte, och det är ofta när något inte står rätt till. Det börjar ofta med obehagskänslor, sen börjar magen låta som en trafikerad gata, då vet jag att mina flöden är öppna och försöker laga energier, ibland går det över. Sen huvudvärk, alla symptom behöver inte komma samtidigt utan kan komma var för sig… om jag inte lyssnar på signalerna så börjar bilderna komma, fraser, ord.

Healingenergierna skall inte jobba om inte du gör det, då befinner du dig i nåt mindre bra eller så ser du det som en vetskap om att du bör inte vara kvar i situationen allt för länge.

Man kan ju försöka lura mig, antagligen lyckas du en stund men om du inte lyckas genomskåda dig själv så kommer jag att göra det åt dig. Jag hade helst sluppit, jag tycker inte om varsel.  Jag har insett med tiden att dessa varsel är för att skydda mig, så att jag skall kunna backa i tid…. Inte för att hindra en person, eller göra den bättre, utan BACKA du behöver inte det här, personen du har omkring dig är inte bra för dig. Jag kommer alltså inte springa för att rädda den som faller, ”du kan inte falla från marken, du måste resa dig!”

 I min utveckling som healer har jag lärt mig att universum räddar ingen som inte försöker rädda sig själv, jag hade någon naiv inställning om att jag var tvungen att röra vid allt som var trasigt för att världen skulle bli ett bättre ställe.  Men ibland det absolut bästa du kan göra i situationen är att backa och låta allting falla, hur mycket man än vill rädda situationen eller skona människan. I början kändes tanken grym men universum kämpar för vår framtid, de vi kommer att bli. Det innebär en del mörka moln för att vi skall förstå vad Universum försöker säga oss.

//med kärlek

 

 

 

 

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)