Blogg

Här skriver jag ner tips och tankar kring hälsa,  det finns många nyanser av ohälsa och min sida är till för att väcka tankar och funderingar kring den egna  hälsan, hälsa är ett egenansvar, och det är viktigt att vi lär oss mer om hur vi mår bäst och inte lägger våra liv i vetenskapens händer, då är vi inget annat än försökskaniner.  Hälsa är att må bra och inte att vara biologiskt perfekt under mikroskopet.  Hälsa är att älska sig själv trots brister och fel, att vara i balans och hitta sin inre harmoni. Hälsa är inte bara ett egenansvar, utan något som vi är skyldiga oss själva. Mitt mål är inte heller att angripa den traditionella vården, dock tycker jag att man använder alldeles för mycket läkemedel istället för att göra livstilförändringar. För mig så handlar det mycket om ha ett miljötänk även i våran kropp och knyta samman  kroppen och naturens ekologi. Lämna gärna kommentarer och tänk högt och vill ni ha svar glöm ej att lämna mailadress......

Höstmys och ljusa stunder!

2019-10-16

Var inte rädd för mörkret ! 

Det är en fantastisk möjlighet att skina starkare än någonsin.

 

Nu är det höst på riktigt, jag uppskattar den, färgerna, mörkret och tända ljus, Fireplace på tv:n och Palo santo! Sommaren gick alldeles för fort.

Men det är rätt mysigt med mörker ändå…. Vi pyntar och dekorerar och hittar andra sätt att släppa in ljus, på samma sätt får vi tänka om vårt eget inre ljus.

Jag är inne i en period nu när jag inte orkar med stoj, jag vill bara bada badkar och mysa (det har varit så ganska länge), jag har börjat inse att det inte är en fas jag är inne i, utan mer av ett permanent tillstånd som jag verkligen uppskattar.

Det är förändringar på gång och jag kommer ju givetvis skriva mer när allt är klart men än så länge hänger saker och ting lite i luften. Men det skapas nya möjligheter och ideer, nya kontakter knyts. Det är spännande som attan.

//med kärlek

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)