Blogg

Här skriver jag ner tips och tankar kring hälsa,  det finns många nyanser av ohälsa och min sida är till för att väcka tankar och funderingar kring den egna  hälsan, hälsa är ett egenansvar, och det är viktigt att vi lär oss mer om hur vi mår bäst och inte lägger våra liv i vetenskapens händer, då är vi inget annat än försökskaniner.  Hälsa är att må bra och inte att vara biologiskt perfekt under mikroskopet.  Hälsa är att älska sig själv trots brister och fel, att vara i balans och hitta sin inre harmoni. Hälsa är inte bara ett egenansvar, utan något som vi är skyldiga oss själva. Mitt mål är inte heller att angripa den traditionella vården, dock tycker jag att man använder alldeles för mycket läkemedel istället för att göra livstilförändringar. För mig så handlar det mycket om ha ett miljötänk även i våran kropp och knyta samman  kroppen och naturens ekologi. Lämna gärna kommentarer och tänk högt och vill ni ha svar glöm ej att lämna mailadress......

Vart skall jag börja?

2019-07-07

 

 

Att gå en kurs reiki öppnar en dörr till nya möjligheter, men när man är ny vet man inte riktigt vart man skall börja för att man är så fokuserad på vad man har i sina händer.

Men att börja ge andra healing är ett utmärkt första steg, för det vi ger får vi även tillbaka.

Men för att bli en bra kanal för healing och andlig energi så måste vi jobba med oss själva, och då finns det 3 saker som är en förutsättning för att processen skall gå smidigt, som underlättar jobbiga utrensningsymptom.

 

1.       Lär dig ”vara i hjärtat”! Var sann mot dig själv, jobba mycket med att vara ärlig mot dig själv och lyssna på ditt inre och din inre längtan. Jobba mycket med rädslor och ilska. Ljug inte för dig själv för att slippa obehag. Använd din intention när du ger dig själv healing, oftast innebär det att man får jobba mycket med hals och hjärtchakra i praktiken.

2.       Läk dig själv.  Ha som sikte att bli så hel som möjligt jobba med allt du tycker är viktigt för just dig och det som påverkar dig mest. Ta god tid på dig och var ärlig och ödmjuk mot dig själv.

3.       Höj din frekvens. Det är A och O att jobba med sin frekvens, det kan man göra med både med frekvenshöjande meditationer, Yoga, kosten påverkar mycket mm. Ät så rent som möjligt. Allt efter som vårt medvetande expanderar så är det viktigt att frekvensen höjs i samma takt, när medvetande och frekvens inte synkar kan man må väldigt dåligt. Jag har en teori om att det är då kundalinienergin ”snedtänder”.

 

Dessa 3 saker är sånt som nästan alla måste jobba med när man börjar en självläkande resa. När man jobbar med självläkning kan det vara så att allt eftersom frekvensen höjs så kommer man i kontakt med mer energier som behöver läkas. Själen är multidimesionell och våra minnen ligger på olika frekvenser.

På denna resa måste alla börja från botten och jobba sig upp, det går inte att fuska. En sån här resa kan vara ett helt liv, det kan vara några år…. Saker och ting måste få ta tid. Men det kommer aldrig att gå snabbare än vad du klarar av. Läk dig själv, ta ett lager åt gången.

I perioder så får man ge sig själv mycket healing för att sen jobba med att höja sin frekvens och så får man hålla på så fram och tillbaka.

Vi blir aldrig riktigt färdiga, men vi blir bättre…

Vad är det som behöver läkas? (det vet du bäst själv!)

Allt efter som man börjar ge sig själv healing så börjar man oftast i kroppen och jobbar sig ut, ju mer hel du blir desto mer intuitiv blir du och får bättre kontakt med sina guider. Lyssna på den vägledningen du får.

För mig personligen så började det med att jag gav mig själv healing på mina uppenbara problemområden, sen när jag gick reiki 2 började jag handplocka minnen och obehag med hjälp av reiki symboler och det jag gjorde var att jag utgick från mitt medvetande, det jag visste.

Allt eftersom intuitionen ökar och man får bättre kontakt med sitt högre jag så kommer man i kontakt med det omedvetna, det man inte kan minnas. Men ”såren” berättar en historia.

Egentligen handlar det om att allteftersom du plockar bort störningar i dina energiflöden desto bättre kontakt får du med dig själv och din energivarelse , när det händer känner du även kontakten med universum och något större, vi blir ett med helheten.

Den här resan är inte enkel, men om jag får ge råd, vilket jag får!

·       Kom i Kontakt med ditt ”inre barn”, fråga hur det mår och känn in, använd intentionen och intuitionen, ibland kommer man inte i kontakt men då är inte barnet redo att framträda, det brukar framtäda när det kan läka.

·       Läk det du minns och det som finns i ditt medvetande. Kom i kontakt med det som gör ont och ge det healing.

·       Karman

·       Generationsminnen

·       Chakra och aurabalans

·       Stirra inte dig blind på din kropp, ”du” sträcker dig en bra bit utanför kroppen. Kom i kontakt med din aura.

Lär dig av dig själv och dina erfarenheter, det kommer att hjälpa andra i ditt arbete.

 

Jag har sett The nerverending story så många gånger jag kan inte räkna. Atreyu kämpar mot "ingentinget" Då hans magiska värld håller på att gå under! 

Snälla! Börja kämpa mot Ingentinget!!! Släpp in magin i själen! Du förlorar ingen kontroll, du ger kontroll till det som vill dig väl!

 

//med kärlek

 

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)