Blogg

Här skriver jag ner tips och tankar kring hälsa,  det finns många nyanser av ohälsa och min sida är till för att väcka tankar och funderingar kring den egna  hälsan, hälsa är ett egenansvar, och det är viktigt att vi lär oss mer om hur vi mår bäst och inte lägger våra liv i vetenskapens händer, då är vi inget annat än försökskaniner.  Hälsa är att må bra och inte att vara biologiskt perfekt under mikroskopet.  Hälsa är att älska sig själv trots brister och fel, att vara i balans och hitta sin inre harmoni. Hälsa är inte bara ett egenansvar, utan något som vi är skyldiga oss själva. Mitt mål är inte heller att angripa den traditionella vården, dock tycker jag att man använder alldeles för mycket läkemedel istället för att göra livstilförändringar. För mig så handlar det mycket om ha ett miljötänk även i våran kropp och knyta samman  kroppen och naturens ekologi. Lämna gärna kommentarer och tänk högt och vill ni ha svar glöm ej att lämna mailadress......

Healingen gjorde det igen!

2019-06-02

Bland det mest obehagliga man kan få är öroninflammation, det slår tandvärk, då det sätter sig på ett sånt känsligt ställe.

Min stora pojke som är 20, har precis haft en förkylninng som gick på öronen och i tre dagar har han haft ont i öronen med lock ock brus, han har ringt 1177 och följt alla råd han fått. Det hade börjat släppa och igår kväll vid läggdags så började det göra ont igen, Emil ville att jag skulle köra honom till akuten.

Jag bad honom ringa 1177 och säga att han ville åka in, vi kom i en diskussion, smärtan är frustrerande och jag frågade honom om jag fick göra healing" "Nej, det kommer inte hjälpa, det gör för ont", jag blev lite sur och gick in i sovrummet la mig på sängen och sa till mina guider: "vi får skicka den här healingen för jag får inte röra honom!" jag tog mina pinnar,  pinnarna riktade in sig på Emils rum och stod och jobbade en liten  stund, jag kunde känna ända ner i tårna att energierna jobbade.

Jag la ner mina pinnar och väntade i några minuter medans jag lyssnade på Emils samtal med 1177, när jag hörde att det blev tyst gick jag in och frågade vad dem sagt? "de bad mig ta Ipren! Men det börjar släppa nu, gud så skönt, det rinner ut något från mitt öra ?!"

Jag kunde inte låta bli att tala om för honom att jag skickade healing från sovrummet, jag fick ju inte röra honom. Emils ögon blev stora. 

Det kändes som att jag vann, visst tror han på healing men allt som oftast blir jag lite småretad av honom för att jag håller på med flummiga saker och han tar det inte riktigt på allvar, även om jag får heala honom i mellanåt, men oftast när han gjort illa sig när han tränat. 

Själv utövar han mest healing på sin gubbe i "God of War" (Ps4).

Jag gick och la mig igen, tackade så mycket och skickade ett hjärta till min guider! Nu gjorde universum det igen!

// med kärlek

 

 

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)