Blogg

Här skriver jag ner tips och tankar kring hälsa,  det finns många nyanser av ohälsa och min sida är till för att väcka tankar och funderingar kring den egna  hälsan, hälsa är ett egenansvar, och det är viktigt att vi lär oss mer om hur vi mår bäst och inte lägger våra liv i vetenskapens händer, då är vi inget annat än försökskaniner.  Hälsa är att må bra och inte att vara biologiskt perfekt under mikroskopet.  Hälsa är att älska sig själv trots brister och fel, att vara i balans och hitta sin inre harmoni. Hälsa är inte bara ett egenansvar, utan något som vi är skyldiga oss själva. Mitt mål är inte heller att angripa den traditionella vården, dock tycker jag att man använder alldeles för mycket läkemedel istället för att göra livstilförändringar. För mig så handlar det mycket om ha ett miljötänk även i våran kropp och knyta samman  kroppen och naturens ekologi. Lämna gärna kommentarer och tänk högt och vill ni ha svar glöm ej att lämna mailadress......

Det måste hända nåt nu...

2019-05-20

 

 

Jag kände att nu var det dags att blogga lite igen, jag har suttit fast mentalt i nästan en vecka och känt att det var en typ av vägskäl jag stod vid och funderade lite på vilken väg jag skall gå. Jag vet ju att det finns gott om andliga människor och att många längtar efter att ta steget mot sig själv och längtar efter förändring.

Jag kände själv att jag sparkade iväg bollen igår, jag ställde frågan til halmstad kommun om möjligheten att få tillgång till folkets rum. Har givetvis inte fått svar ännu, då frågan skulle tas upp i projektledningen. Jag får svar tidigast nästa vecka.

Min tanke är att skapa ett event på en eller två dagar, där alla som jobbar alternativt inom hälsa och friskvård här i halmstad skall få möjlighet att visa upp sitt arbete för allmänheten. Men för att dessa tankar skall blir verklighet så behövs en bra lokal så centralt som möjligt till så liten kostnad som möjligt och gärna gratis.

Kulturföreningen Dizzorder kommer att ha ett eventi slutet på juni, 28-29/6 närmare bestämt, med allt från konst, musik och mystik mm. och där kommer jag och några till  medverka, det blir lite av en ny publik och det känns väldigt spännande, En lite yngre publik med som är hungrig på livet. Då markandsföring gentemot liknande företag  är som att marknadsföra i "klubben för inbördes beundran". Det ger ingenting med andra ord. 

Sen är det viktigt att skapa kontakter och "nätverka", dessa möten är viktiga.

 

 

Många evenemang inom andlighet och mindfullness rinner ut i sanden på grund av lågt deltagande, då man som småföretagare inte har råd att bekosta för mycket själv för ett genomförande. Får jag tillgång till ett större utrymme kan jag nog få till nåt rikigt bra, Tips och ideer någon ?!

Men jag känner att jag har ganska många bollar i luften :-D

//med kärlek

 

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)